Energetizáló masszázskezelések élénkítő, frissítő hatású olajokkal

Felfrissülés, energetizálás, fájdalomcsillapítás és izomlazítás

Az energetizáló masszázskezelés során ötvözöm a svédmasszázs fogásait a különböző élénkítő, vérbőség- és keringésfokozó, feszültségoldó, izomlazító és enyhe fájdalomcsillapító hatású aromaterápiás olajok jótékony hatásával, a vendég igényeinek megfelelően. Kellemes simító, dörzsölő és gyúró fogásokkal lazítom a kötőszöveti letapadásokat és izomfeszüléseket, majd enyhe ütögetésekkel fokozom a vérkeringést és érek el felfrissülést eredményező hatást. A masszázsfogások mellett a kívánt eredmény kialakulását a választott masszázsolajkeverék* illataromái segítik, melyek a bőrön át felszívódva és belégzés útján jutnak a szervezetbe.

Kedvelt aromaterápiás olajok és kombinációik:

Borsmenta & rozmaring: izomgörcs- és izommerevség oldó, reumatikus ízületi- és izomeredetű fájdalmakat enyhítő, duzzanat és ödéma csökkentő, helyi érzéstelenítő, hangulatjavító, koncentrációkészség növelő, idegi kimerültség, mentális fáradtság csökkentő, vérbőség- és keringésfokozó hatás.

Eukaliptusz: fertőtlenítő, élénkítő, légúti megbetegedések (pl.: megfázás, tüsszögés, hörghurut, influenza) tüneteit enyhítő, hűsítő, nyákoldó, köptető, görcsoldó, izomfájdalmakat csökkentő, reumás panaszokat csillapító hatás.

Narancs & fahéj: pozitív gondolkodást segítő, stresszoldó, hangulatjavító, vérbőség- és keringésfokozó, a testfelszín vérellátását serkentő, méregtelenítő, gyulladásgátló, antiszeptikus, enyhe lazító, narancsbőr kezelését segítő hatás.

* Az aromaterápiás masszázsolajkeverék mindig egyedi készítésű, magam keverem a kezelés előtt. Ehhez kizárólag organikus eredetű, magas minőségű, bőrtápláló növényi olajokat és 100% tisztaságú, PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ILLÓOLAJOKAT használok!

Figyelem! Allergia próba minden esetben szükséges a kezelés megkezdése előtt!

Javallatok:

*migrén, fejfájás
*stressz, szorongás,
*idegi kimerültség, mentális fáradtság
*reumás panaszok, ízületi fájdalmak
*izomfájdalom, izommerevség, izomláz, izomgörcs, izomhúzódás
*cellulitisz

Általános tudnivalók

Mint mindennek, az aromaterápiás masszázskezeléseknek is megvannak a maga szabályai. Minden esetben fontos a masszázst megelőző bőrpróba végzése, ill. bizonyos állapotok, betegségek és gyógyszerek szedése ellenjavallat lehet. További tudnivalókat ide kattintva olvashat!