Kényeztetés és méregtelenítés mézes masszázzsal

Közismert, hogy a méz nem csak finom, de magas vitamin-, ásványi anyag- és enzim tartalmának köszönhetően immunerősítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Ezeket a pozitív hatásait azonban nem csak belsőleg, de külsőleg, a bőrön alkalmazva is kiaknázhatjuk.

A kezelés során minőségi vegyes virágmézzel vagy akácmézzel dolgozom, melyet kézmelegen, simító mozdulatokkal viszek fel a hát területére. A méz eloszlatása és megtapadása után speciális, egyre erőteljesebb mozdulatokkal dolgozom, miközben a méz ragacsosságát kihasználva vákuum hatást hozok létre. Ennek a szívóhatásnak és a speciális kéztechnikának köszönhetően a kezelt terület kötőszövete kissé elemelkedik, a letapadások lazulnak, kitágulnak a bőr pórusai, helyi vérbőség, ezáltal pedig fokozott salakanyag kiválasztás történik. A vérkeringés javulásával a kezelt terület anyagcsere ellátása, a sejtek oxigén és tápanyag ellátása is felgyorsul, ugyanakkor a bőrön keresztül egyrészt távozik a méreganyagok egy része, másrészt felszívódnak a méz jótékony hatóanyagai is.

Szeretném felhívni leendő vendégeim figyelmét, hogy a mézmasszázs a kezelés nem minden pillanatában kellemes, olykor kisebb-nagyobb fájdalommal járhat és bőrpír keletkezhet!

A kis kellemetlenség mellett azonban a mézes masszázs méregtelenítő, energetizáló, kötőszövet- és izomlazító, vérbőség fokozó, keringésjavító és bőrpuhító hatása garantált! A 30 perces masszázskezelés végén történő lemosás után a kezelt terület megfiatalodik, a bőr kellemesen bársonyos lesz.

Mézallergia és férfiaknál a hát szőrössége esetén nem ajánlott kezelési forma!